Тя говори по време на среща на европейските комисари. Председателят на

...
Тя говори по време на среща на европейските комисари. Председателят на
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Нападението на ”Хамас” е хладнокръвен акт на война

Тя приказва по време на среща на европейските комисари.

 

Председателят на Европейска комисия поддържа цялостното преразглеждане на многомилионната финансова поддръжка на Европейски Съюз за палестински планове.

 

" Терористите от „ Хамас ” убиха дами и деца в домовете им. Те преследваха стотици младежи, които честваха живота и музиката ", уточни Фон дер Лайен.

 

Тя разяснява и дебата, който бушува в Брюксел по отношение на големия бюджет на Европейския съюз за поддръжка на палестинската власт и плановете за създаване на страна в палестинските територии. Комисарят на Европейски Съюз, отговарящ за връзките със съседите на Европа, унгарецът Оливер Вархей, настоя помощта да бъде прекратена до осъществяване на инспекция дали има приключване на средства към въоръжени групировки като „ Хамас ”.

 

Ръководителят на външната политика на Европейски Съюз Жозеп Борел, с поддръжката на множеството външни министри на страните членки, желае финансирането да продължи, до момента в който се извърши възможен обзор, с цел да се избегне наказването на палестинските цивилни жители.

 

" Нашата филантропична поддръжка за палестинския народ не е под въпрос. Важно е деликатно да преразгледаме финансовата си помощ за Палестина ", означи Фон дер Лайен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР